espressocafe.ro

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Daca nu, inseamna ca sunt om...

Am avut nevoie de doi ani pentru a-mi convinge sora sa isi faca un blog. La fiecare argument gasea un contrargument, astfel ca vestita mea "rabdare" a fost pusa la grele incercari. Intr-o zi mi-am spus ca cea mai buna solutie ar fi sa ii fac un blog si sa o pun in fata faptului implinit. Zis si facut! Pentru cateva clipe s-a aratat entuziasmata, dupa care a decis ca s-ar plictisi urmand toti pasii pentru a posta. Au mai trecut cateva luni, blogul ei a ramas golas, cu doar o singura postare, si aia pregatita de mine. Mi-am spus in gand ca nu are sens sa insist, daca ea nu simte nimic fata de blogging. Nu suntem gemene si chiar daca am fi, Castor si Polux (cum ne placea noua sa ne spunem in adolescenta, dupa ce am citit Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru) nu-i musai sa aiba aceleasi preocupari.

Nu mica mi-a fost surpriza cand, intr-o dimineata, pe nepregatite, mi-a spus ca vrea sa scrie pe blog. Oare isi rade de mine sau chiar are de gand sa se ocupe de acel blog?

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Nu au umblat in pantofii mei de dama

Daca nu ai fost incaltat cu pantofii mei de dama, poate ca nu ar trebui sa te dai interesant pe aici, incercand sa imi dai note pentru felul in care aleg sa scriu, sa vorbesc, sa socializez. Cam astea au fost cuvintele care mi-au venit in cap atunci cand un alt idiot internaut a incercat sa-si faca trafic pe munca mea. Nu i le-am spus, pentru ca eu nu dau curs provocarilor mizerabile lansate de diversi necunoscuti care habar nu au sa scrie, dar se dau mari critici, atat de mari incat ii framanta grija nu doar de ceea ce faci in online, ci si de ceea ce pui in oala, de modelul pe care il ai la perechea de pantofi de dama pe care o incalti, de felul in care dormi in pat. Pentru mine, acesti oameni nu exista decat in secunda in care imi apar in fata ochilor. Daca vor sa fie bagati in seama, trebuie sa faca mai mult, sa dovedeasca mai mult, sa arate ca sunt oameni, nu robotei care se dau pe net facand spume la gura in legatura cu activitatea altora. Daca nu au umblat in pantofii mei de dama si nu ma cunosc, clar urla in pustiu,

luni, 13 octombrie 2014

Organizator de concursuri

Daca cineva si-a imaginat vreodata ca este usor sa organizezi un concurs, daca vreodata ati invidiat un organizator de concursuri, aflati de la mine ca v-ati consumat inutil energia. Nu-i deloc usor sa organizezi un concurs. Sunt atat de multe detalii de pus la punct si mai mereu, pe parcurs, descoperi situatii neprevazute, care iti dovedesc ca, oricat te-ai gandi, tot ramane ceva negandit. Apoi trebuie sa iti promovezi concursul, ca lumea sa afle despre el si trebuie sa il promovezi in mod inteligent, pentru a-i convinge ca nu doar tu ai de castigat, ci si ei, caci orice concurs este un soi de targ din care ambele parti trebuie sa castige.

Sa presupunem ca reusesti sa convingi oamenii sa participe la concurs. Atunci te mai relaxezi putin, crezand ca ai scapat de ceea ce era mai greu. Doar cei care nu au lucrat vreodata cu oamenii se vor intreba ce mai poate fi greu, dupa ce ai adunat deja participanti. Desi tie, ca organizator,

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Pantofi de dama cu preturi bune

-Imi trebuie o noua pereche de pantofi de dama! Cei pe care ii am nu imi mai plac, nu se mai potrivesc cu nici o haina din sifonier. Si cand te gandesti ca m-au costat atat de mult! Habar nu am de unde as putea cumpara o pereche de pantofi de calitate, eleganti si care sa nu coste prea mult. 
-Draga mea, cand am descoperit eu magazinul online lady-shoes.ro si ti-am vorbit despre el, ai strambat din nas, spunand ca acei pantofi ti se par mult prea ieftini. Acum te uiti la ceea ce mi-am cumparat eu de acolo si ma invidiezi pentru felul in care imi sta piciorul in ei, pentru felul in care arata si pentru pretul pe care l-am platit. 
Avea dreptate prietena mea, desigur, si nu puteam decat sa regret ca nu imi comandasem si eu in acea zi. Dar nu era timpul trecut, asa ca am intrat pe site si am cautat printre pantofii de dama adusi din Spania, Italia si Franta, direct de la importatori. Este atat de greu sa te decizi asupra unei singure perechi, atunci cand din toate partile esti asaltata de modele moderne, gandite si produse in 2014, de culori calde, de preturi imbatabile! 

Anul acesta se poarta pantofii platforma, in culori cat mai vii, mai aprinse, care sa atraga de la distanta atentia asupra posesoarei lor. Normal ca cele mai frumoase perechi de pantofi de dama gen platforma gasesti chiar pe lady-shoes.ro,

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Doar online

In ultimul timp, desi nu se vede, sunt mereu doar online, de cum ma trezesc si pana cand ma culc. Uneori nu fac mai nimic, ci doar ma holbez la ceea ce altii posteaza pe facebook, citesc ceea ce altii scriu in timp ce eu lenevesc, ba uneori chiar imi permit luxul de a ma juca cate un mic joculet, pentru relaxare, intre doua articole de pe vienela.ro. Am descoperit ca imi este tot mai greu sa scap de dependenta de calculator. Tocmai din acest motiv imi este greu si sa mai fac ceva, caci nu-i dau timp creierului sa se odihneasca. Traiesc online, gandesc online, lenevesc online. Doar online, cum bine a ales pentru mine fiul meu (unnimiccomplex) numele acelui blog, pe care scriu atat de rar in ultimul timp... 
RCA-Ieftin

Postări populare