espressocafe.ro

marți, 22 septembrie 2015

Service gsm in sectorul 6

Exista un service gsm sector 6, Smart Mobitel, situat in Strada Prelungirea Ghencea, nr. 73D, Sector 6, Bucuresti, unde posesorii de telefoane stricate pot merge pentru un diagnostic gratuit, unde exista cele mai bune preturi la inlocuire display (touch + sticla) iphone - 650 ron pt iphone 6+ (manopera este inclusa), unde timpul mediu de reparatie pentru display este de 24 de ore, unde decodarile telefoanelor se efectueaza pe loc, unde se pot monta si folii de protectie si unde, daca locuiti in afara capitalei, puteti trimite telefonul prin curier cu confirmare de primire. Ii puteti gasi si pe internet pentru mai multe detalii, cu un simplu clic pe SmartMobitel.ro. Eu am aflat de acest service gsm de la prietenii mei bucuresteni si l-am recomandat mai departe ori de cate ori cineva m-a intrebat daca stiu un service bun. Acelasi lucru puteti face si voi, daca doriti sa fiti de ajutor preitenilor vostri. 


Eu m-am vazut de multe ori pusa in situatia de a umbla brambura prin oras, din service in service, pentru a-mi repara cate un telefon cu probleme. Niciodata nu am fost multumita pe deplin, ba din cauza ca nu existau piese de schimb in respectivul service, ba pentru ca duceam telefonul la reparat cu o problema si il luam inapoi cu alte doua probleme, ba pentru ca pretul final nu putea fi justificat sub nici o forma. Par lucruri marunte la prima vedere, insa cei care au incercat sa procedeze ca mine si si-au tocit talpile pantofilor plimbandu-se prin oras stiu exact despre ce vorbesc. Iata de ce m-am decis sa scriu pe blog despre acest service gsm din sectorul 6, Bucuresti, ca macar o parte dintre romani sa mearga la sigur, sa nu umble ca mine, creanga prin oras, din service in service, in cautarea celor mai buni specialisti din domeniu si in speranta ca totul se va rezolva repede si la costuri minime. 

Aveam candva un Sony Ericsson "cu ochi albastri", dupa cum mi-l prezentase cel din magazinul gsm de unde l-am cumparat. Bietul de el... Intr-o dimineata a avut ghinionl de a face, pe neasteptate, o baie in cana de cafea oparita cu care ma rasfatam in pat. A stranutat, a tusit, apoi s-a inecat si a inchis frumosi sai ochisori L-am dus la reparat. Dupa aproape o saptamana au reusit cei de la service-ul ploiestean sa il resusciteze. Functiona aproape ca inainte, cu singura diferenta ca acum nu ii mai functiona nici o sonerie. M-am intors nervoasa la service si le-am reprosat ca s-au purtat exact ca in spitalele romanesti: am adus copilul cu o raceala si l-am luat acasa cu hepatita. Au ras, dar nu m-au putut ajuta, asa ca am mers la Bucuresti, unde s-a terminat totul cu bine. :) Nu am poze cu el, dar va arat un samsung dragut... ;)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare