espressocafe.ro

luni, 25 ianuarie 2016

Multivitamine pentru reglarea glicemiei

Favio. Un nume care mi-a iesit in cale de cateva ori in ultimul timp. Nu mi-a fost prea greu sa aflu ca multivitaminele Favio pentru diabet au o tot mai mare cautare si, sincera sa fiu, imi dau seama ca omul care e bolnav, care e nevoit sa isi masoare nivelul de glicemie de cateva ori pe zi, are in suflet o disperare ce il face sa caute n solutii pentru a-si ameliora starile de rau. Aceste multivitamine pentru reglarea glicemiei le dau sperante, caci reprezinta un supliment alimentar unic, gandit in asa fel incat sa mentina la valori normale glicemia, sa sustina functionarea normala a pancreasului. Producatorii sustin ca un tratament pentru diabet cu multivitamine Favio, daca este administrat regulat, reuseste sa mentina la un nivel normal glucoza din sange, ajuta la coagularea normala a sangelui, ajuta la mentinerea vederii normale (oare daca luam la timp o doza din acest medicament mai ajungeam eu sa port ochelari? :) ), diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia de care fiecare dintre noi are nevoie, favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ajută la menţinerea unor celule sanguine normale, ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor, ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide si sustine sistemul imunitar. 


Desigur, nu e destul ca omul bolnav sa ia multivitamine pentru reglarea glicemiei, fie ele chiar si de la Favio. E nevoie sa combine aceste multivitamine cu un stil de viata sanatos, cu miscare, cu hrana potrivita si, daca exista, cu tratamentul indicat de catre medicul curant. As mai adauga si faptul ca fiecare om, sanatos sau lovit de vreo boala, ar trebui sa aiba un hobby, o preocupare pentru timpul liber, dar una care sa ii faca placere, sa ii aduca bucurie, sa il relaxeze. De exemplu, daca iti place muzica, invata sa canti la pian la scoala Bravissimo Art School. E un mod simplu si placut de a evada din cotidian, de a-ti bucura sufletul, de a uita de probleme, dar si de a afla lucruri noi, de a-ti imbogati cunostintele. Daca iti place sa citesti, poate ar trebui sa incerci si un curs de scriere creativa. Daca iti place sa fotografiezi, mergi neaparat la un curs dedicat celor dornici sa se perfectioneze. Orice ar fi, nu lasa boala sa iti afecteze viata, nu te gandi numai la faptul ca ai un nivel de glicemie mai ridicat decat e normal, ca inainte puteai face lucruri pe care astazi nu le mai poti face. Gandeste-te ca ai ocazia de a testa lucruri noi, la care ieri probabil nici nu visai. 

"Cereţi sfatul mediclui de familie cu privire la introducerea suplimentelor alimentare în regimul alimentar pentru a fi siguri că administrarea acestora împreună cu medicamentele prescrise nu este dăunătoare.

Fara parabeni! Fara gluten! Favio nu este un medicament si nu vindeca diabetul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in flaconul originar, la temperatura camerei, in locuri uscate si aerisite.
Solicitati informatii suplimentare despre Favio la cea mai apropiata farmacie."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare