espressocafe.ro

luni, 25 ianuarie 2016

Stomatologie pentru copii si adulti

Nepotica mea se plangea de cateva zile ca o durea o masea. I-au dat cate o pastila de durere din cand in cand, crezand ca a stat prea mult in frig si din acest motiv are dureri. Apoi, intr-o noapte, i-a zapacit cu plansul si vaicareala. Pentru ca a doua zi plecau la serviciu cu noaptea in cap, i-au spus copilei sa mearga la cabinetul de la scoala. Zis si facut, insa fara nici un rezultat, dupa cum era de asteptat. Abia a doua zi, cand cumnata mea a reusit sa se invoiasca de la serviciu, au ajuns la un cabinet stomatologic din apropiere. I s-a umblat la masea nepoatei mele si gata. Parea ca problema s-a rezolvat. Din nefericire, nu a fost deloc asa. Noaptea urmatoare a reinceput concertul de plansete. Cumnatul meu, nervos si ingrijorat, le-a urcat in masina si a plecat cu ele spre clinica stomatologica Trident. Abia acolo problema nepoatei mele si-a gasit rezolvare. Nu stiu exact ce anume i-au facut, ca nu s-a priceput micuta sa imi explice, insa maseaua arata de parca e noua si de atunci nici gand sa mai aiba vreo durere. Cu aceasta ocazie a reusit si cumnata mea sa faca ceea ce visa de mult timp: o programare pentru albirea dintilor la Clinica Trident



Cumnata mea s-a lasat de fumat in urma cu aproximativ cinci ani, insa pe dintii ei tot se pot observa urmele consumului de tigari. Totul a pornit de la o discutie despre albirea dintilor, o discutie pe care a purtat-o cu niste colege de serviciu. Cand a intrat in clinica stomatologica Trident, cand a vazut conditiile occidentale de acolo, cand a vazut cu cata grija si pricepere s-au ocupat de fetita ei, nu a mai stat nici o clipa pe ganduri si s-a decis sa apeleze tot la aceasta clinica. Asadar, daca sunteti in cautarea unei clinici stomatologice care sa se poata ocupa atat de afectiuni stomatologice la copii, cat si la adulti, clinica Trident este locul potrivit. 

"Ne-am propus sa ne remarcam prin profesionalism si servicii de calitate exceptionala care au la baza un set de valori la un nivel ridicat de exigenta. Astfel, profesionalismul defineste fiecare serviciu pe care il oferim.

Dorinta de autodepasire si de a atinge excelenta in domeniul in care activam, ne motiveaza pentru a fi la inaltime din toate punctele de vedere: oameni, aparate, materiale, lucrari. Niciun efort nu este prea mare atunci cand iti propui sa fii cel mai bun.

Standardele inalte pe care ni le-am setat se regasesc in fiecare sector al activitatii noastre si sunt dublate de perseverenta in straduinta de a schimba lucrurile in bine, chiar daca acest lucru presupune o lupta permanenta cu mentalitatile, comoditatea sau resemnarea din jurul nostru.

Fiecare interventie este un moment de viziune bazat pe cunoastere amanuntita si analiza, iar explicatiile detaliate, menite sa conduca la o decizie in deplin acord cu clientul, reprezinta punctul de pornire intr-o relatie intemeiata pe responsabilitate si incredere."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare