espressocafe.ro

marți, 16 februarie 2016

Servicii de desfundare canal

Se apropie cu pasi repezi primavara si, odata cu ea, incep sa apara unele probleme atat prin orase, cat si prin satele uitate de lume. Uneori ma revolt si imi vine sa urlu la luna, precum lupii, vazand ca noi, romanii, ne dorim o tara ca afara, dar nu facem nimic pentru a o avea. Posesorii de caini nu aduna mizeria lasata de acestia pe trotuare, parintii nu isi invata copiii ca tomberoanele si cosurile de gunoi au fost inventate tocmai pentru ca strazile sa ramana curate. Pana la urma, ce pretentii putem avea la copii, daca la tot pasul vedem adulti care coboara din autobuz si arunca biletul de calatorie pe jos, care mananca diverse alimente pe strada si dau drumul ambalajelor pe unde le vine chef, fara sa tina cont de nimic, care isi scuipa guma mestecata pe unde se plictisesc de ea? Ati remarcat faptul ca in tra noastra nicaieri nu exista un trotuar care sa aiba culoarea initiala? Toate sunt "imbulinate" cu albul gumelor de mestecat scuipate la intamplare, pe unde i s-a nazarit fiecaruia. In afara de faptul ca toate aceste practici necivilizate murdaresc orasele, dandu-le un aspect neingrijit, foarte urat. Nu numai atat. Din cauza gunoaielor, atunci cand incep ploile torentiale, avem ocazia de a vedea la stiri si pe propria piele cum orasele ne sunt inundate din cauza gunoaielor ce infunda canalizarile. 

Degeaba se apeleaza la diverse firme care presteaza servici de desfundare canal, daca omul nu are pic de bun simt si continua sa isi arunce toate gunoaiele pe unde are chef. Stiti ce mi se pare foarte trist si in acelasi timp amuzant? Ca tocmai persoanele necivilizate, care considera ca trotuarele si strazile sunt ale statului, adica ale unei entitati fara forma precisa, nu ale noastre, ale oamenilor, tocmai cei care arunca gunoiul pe unde le vine pofta sunt cei care vocifereaza mai tare atunci cand vreo strada se umple de apa din cauza canalelor infundate. Ei sunt cei care imi aduc aminte de bancul cu hotul care striga "hotii". Da, vrem sa traim bine, sa ne crestem copiii intr-o tara curata si civilizata, insa nu facem absolut nimic pentru a contribui la starea de bine a tarii. Suntem nepasatori si delasatori si asteptam sa faca altii treburile in locul nostru. Poate ca altfel ar sta lucrurile daca fiecare cetatean al acestei tari si-ar arunca gunoaiele numai in locurile special amenajate pentru asa ceva, daca posesorii de caini ar aduna rahatul pe care acestia il lasa pe trotuare, daca le-am atrage atentia celor pe care ii vedem ca nu respecta aceste reguli de bun simt elementar, daca ne-am apleca sa adunam hartiile pe care le vedem "cazute" pe jos, in mijlocul strazilor.

Pana la urma, strada noastra ar trebui sa fie asa cum ne este casa. Eu chiar nu cred ca exista oameni care, in casa lor, sa nu adune gunoiul de jos doar pentru ca nu ei l-au scapat, ci un alt membru al familiei. Si atunci, pe strada de ce sa nu procedam la fel, daca ne dorim o tara curata, fara strazi murdare si fara canale infundate? Daca totusi observati asa ceva, sesizati autoritatile. Daca aveti alte probleme cu canalele infundate, cu tot ceea ce tine de eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata, desfundare mecanizata a retelelor de canalizare, apelati cu incredere la o firma care presteaza servicii de desfundare canal (aveti mai sus un link care va poate conduce chiar spre o asemenea firma).
"Politica noastra este aceea de a avea in dotare in masura in care este posibil utilitare noi tocmai pentru a reusi sa inlocuim uneori lipsa de experienta cu performantele utilajelor de ultima generatie pe care le folosim. In acest fel am reusit de fiecare data sa ducem la bun sfarsit sarcinile pe care le-am avut de indeplinit.
Servicii oferite
- Servicii de vidanjare
- Desfundari , curatari canalizare
- Stropire spatii verzi
- Spalare spatii si incinte betonate
- Spalari piscine
- Decolmatari
- Denisipari"

CONTACT Tel. 021.421.07.91
M. 0744.146.589 / 0731.341.834

E-mail: office@vidanjari-desfundari.ro

Adresa: Str. Margeanului, Numarul 8
Sector 5 / Bucuresti
Si nu uitati: curatenia tarii incepe chiar de la noi! Noi, cetatenii de rand, suntem cei care trebuie sa pastram orasele si satele curate, sa dovedim lumii ca suntem un popor civilizat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare