espressocafe.ro

joi, 26 mai 2016

Transport international de persoane cu www.nicktrans.ro/

Parca dorind sa recupereze vremurile cand nu aveau voie sa iasa din tara nici macar pana in Austria, romanii se inghesuie astazi la granitele tarii, grabiti sa paraseasca vremelnic sau definitiv Romania, in cautarea unor meleaguri mai primitoare. Unii vor sa isi continue si aprofundeze studiile in strainatate, altii isi cauta joburi mai bine platite, care sa le asigure traiul de zi cu zi si cate o vacanta alaturi de familie, altii se muta definitiv in strainanate, dornici sa fiecu adevarat respectatii pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce fac, iar altii, mai norocosi, pur si simplu aleg sa isi faca vacantele in occident, pe plajele insorite de la malul altor mari si oceane, sa viziteze obiective turistice la care parintii si bunicii lor nici nu au indraznit vreodata sa viseze. Dar indiferent de motivul pentru care aleg sa iasa din tara, toti au nevoie de transport asigurat si pentru asta multi dintre ei apeleaza la www.nicktrans.ro, firma care ofera transport international de persoane prin intermediul a patru autocare de doua si trei stele. Ambele tipuri de autocare ofera confortul mult asteptat, conditii sigure de calatorie. In aceste autocare ale www.nicktrans.ro/ exista aparate de aer conditionat, cate un sistem de incalzire independent, instalatii audio - video, DVD, toaleta si bucatarie. 

Cu alte cuvinte, transport international de persoane cu www.nicktrans.ro/ inseamna conditii excelente pentru orice tip de calatorie, fie ca omul vrea sa mearga la munca sau in vacanta in strainatate. Mi-as dori ca toate autocarele de transport international de persoane sa aiba asemenea conditii, sa nu se mai chinuie oamenii asa cum am patit eu cu niste ani in urma, cand m-am intors cu copilul din Italia. Am crezut ca acel drum nu se va termina niciodata. Era o caldura de nu se putea respira, iar autocarul in care eram nu are instalatie de aer conditionat.Am cerut sa fie deschise geamurile si usile, insa vreo doua voci au tipat ca se face curent, asa ca ne-am tarat pe autostrazi transpirati, fierti aproape la propriu intr-un autocar al nu stiu carei firme (nu are sens sa ii dau acum numele). Cert este ca astazi, daca as mai pleca in strainatate sau as vrea sa ma intorc din strainatate, as alege fara doar si poate o firma serioasa, care isi respecta clientii si are grija sa ii duca / aduca intregi, sanatosi si voiosi. O firma cum este compania de transport international de persoane Nicktrans din Suceava. Este o firma serioasa, cu experienta in acest domeniu de activitate, cu foarte multi kilometri parcursi in lungul si in latul Europei, asa ca imi da o incredere totala in serviciile pe care le ofera clientilor sai. 

"SC NICKTRANS SRL – Suceava este o societate infiintata in anul 2004.
Obiectul principal de activitate este reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma noastra asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc.
Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.
Servicii oferite
NICKTRANS va pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:
rezervari bilete autocar
rezervari bilete avion
asigurari medicale pentru calatorii in strainatate
informatii turistice
comercializarea de produse turistice
– sejur pe litoral
– sejur in statiunile montane
– tratament balneo-medical
– tururi si circuite
– excursii scurte"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare