espressocafe.ro

miercuri, 17 august 2016

Externalizare servicii IT

Externalizare de Servicii IT. Pentru cei mai multi oameni, aceste cuvinte nu au nici un inteles, insa persoanele care detin sau lucreaza in marile companii stiu ca procesul de externalizare servicii IT este extrem de important deoarece cu ajutorul sau partile si functiile departamentului IT pot fi directionate catre o alta companie sau catre departamentul extern al altei firme, astfel incat acesta din urma sa poata prelua si rezolva orice problema si necesitate legata de securitate si consultanta IT, eficientizarea resurselor IT, recuperarea datelor cand este cazul (clean room 100), servicii de mentenanta IT, instalarea si configurarea de aplicatii a sistemelor de operare / software, consultanta atunci cand se doreste achizitionarea de componente, inventarierea echipamentelor deja existente, dar si propunerea de noi tehnologii si proceduri IT. Mai pe scurt si pe intelesul tuturor, o firma cum este Fixmypc, firma care se ocupa de externalizare it, va poate ajuta sa scapati de toate bataile de cap pe care domeniul IT vi le da si va ofera timpul si energia de care aveti nevoie pentru a va ocupa indeaproape de celelalte aspecte ale functionarii companiei.

Daca va intrebati de ce este importanta externalizarea it, iata pe scurt cateva motive bine intemeiate. In primul rand ca pentru a mentine functionala o retea este nevoie de resurse umane si de costuri suplimentare destul de mari. Apeland la o firma de externalizare servicii IT, va optimizati costurile si va asigurati ca persoanele care se ocupa de acest departament sunt cu adevarat pregatite sa faca fata oricarei provocari, sa rezolve orice problema sau nevoie IT. Consider ca alegerea de a apela la o firma de externalizare it este cea mai potrivita daca nu aveti deja in companie personal calificat sau nu doriti sa aveti batai de cap cu aspecte care tin strict de domeniul IT. Nu uitati sa luati in calcul si securitatea datelor firmei, caci este unul dintre cele mai importante aspecte si trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate. 



"De foarte multe ori, este destul de riscant pentru o firma sa isi lase datele la indemana oricui, pentru ca exista varianta ca anumite informatii confidentiale sa se raspandeasca. De aceea, este importanta alegerea unei companii de incredere. In acest sens, Fixmypc are acreditare ISO 9001 si 27001, asigura confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor prin implementarea unui sistem performant de management al securitatii informatiilor."

"Pe scurt, mentenanta IT presupune verificarea periodica a aparaturii folosite, pentru a evita eventualele defectiuni, dar si inlocuirea produselor uzate sau repararea lor atunci cand este posibil.

De cele mai multe ori, calculatoarele, imprimantele, routerele si toate celelalte instrumente ajung sa se strice din cauza faptului ca nu sunt verificate in timp util, iar cand se face inspectarea este deja prea tarziu. Alegand servicii mentenanta IT puteti prelungi perioada de functionare in parametri normali a echipamentelor dumneavoastra. Astfel, scapati de aceasta grija si va puteti canaliza resursele spre alte activitati importante."

Un comentariu:

RCA-Ieftin

Postări populare