espressocafe.ro

duminică, 18 septembrie 2016

Jucarii de construit case

S-a tot vorbit in ultimele zile despre cei care aleg pentru copiii lor sa renunte la scoala romaneasca de stat si sa opteze pentru scoala acasa. Am scris si eu, desi nu stiu foarte clar cum sunt legile la noi in aceasta privinta si nici daca nu cumva exista dezavantaje reale. Cert este ca scoala de stat parca ne tampeste copiii, iar asta se vede tot mai clar de la an la an. Desigur, este si vina parintilor care considera ca se pot spala pe maini de responsabilitati din clipa cand trimit copilul la scoala sau la gradinita. Ei sunt cei care pun in mana copilului tableta sau telefonul plin de jocuri virtuale, in loc sa le ofere niste Jucarii si jocuri de construit case, niste carti, niste acuarele sau orice altceva. Parintii sunt cei care nu se mai implica destul in viata copilului, care nu il scot suficient in lume, sa ii arate si alte fete ale vietii, sa il invete despre natura, despre stele, despre tot ceea ce inseamna om, pamant si viata. Este adevarat, exista si multi profesori si educatori care nu isi mai dau interesul, prea obositi si stresati fiind de programa scolara tot mai incarcata. 


Am recomandat jucarii construit case si jocuri de construit case ce pot fi gasite in magazinul online http://www.educlass.ro/ pentru ca le cunosc si chiar am de gand sa ii cumpar si nepotului meu. Copiii trebuie sa vada cat mai multe fatete ale lumii, nu sa fie uitati pe canapea cu tableta in mana. Desi cand aveam copilul mic nu vorbea nimeni despre scoala acasa, desi nu aveam studii de specialitate, instinctul m-a indemnat sa ma ocup indeaproape de copilul meu, sa ii cumpar o multime de jucarii si jocuri educative, sa il duc la diverse cursuri, sa ii citesc extrem de multe povesti, sa ii arat ce inseamna lumea si sa il las sa isi contruiasca singur lumi imaginare folosind jucarii construit case si jocuri de construit case. Chiar si inainte de aceste jocuri si jucarii, baiatul meu isi construia lumi folosind diverse materiale gasite prin casa, asa ca se poate sa ii oferi alternative chiar si cand nu ai suficienti bani, va garantez. Totul este sa vrei. 



"Esti un mester priceput la toate? Visezi sa devii un mare arhitect? Atunci oferta noastra de jucarii de construit va fi cu siguranta pe placul tau! Seturi de construit case, jucarii din lemn si alte materiale naturale non-toxice, cuburi pentru construit din lemn, roti dintate si nu numai, vor fi materialele de care vei avea nevoie pentru a-ti testa creativitatea, logica si mai ales indemanarea!"

"EduClass poate emite vouchere cadou in newslettere, SMS-uri sau alte canale de comunicare. Acesta este emis cu ocazia unor promotii si poate reprezenta un discount ce urmeaza a se aplica.
In unele cazuri, termenul "voucher cadou" este echivalent cu "discount promotional", "cod promotional" sau "cod de reducere"."

"Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Educlass.ro beneficiezi de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Garantia se acorda la service-ul autorizat Educlass. str Matei Voievod 15, ap2, Bucuresti."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare