espressocafe.ro

joi, 18 august 2016

Piese auto in povesti

Cred ca pe noul blog, pe care l-am numit vieneland, voi incerca sa adun piese auto in povesti, caci incercarea de astazi s-a dovedit a fi destul de agreata de catre cititorii carora le-a iesit in cale articolul 
Piese auto de schimb si o asigurare ieftina. Cu toate ca eu nu am masina, printre amintirile acumulate pana acum exista o multime de intamplari mai mult sau mai putin amuzante cu soferi, automobile, piese de schimb si tot ceea ce mai tine de domeniul auto. Le voi posta, pe rand, atunci cand timpul mi-o va permite, insa mi-ar placea sa vad ca se implica si cititorii mei (fideli sau ocazionali), ca imi trimit povesti cu piese auto, cu masini, soferi, intamplari petrecute pe sosea ori chiar in garaj. Fiecare om are, probabil, macar o asemenea poveste in tolba cu amintiri si cred ca ar fi interesant sa le afle cat mai multa lume, atat pentru a invata ceva din ele, cat si pentru a ne amuza pentru cateva minute. 

De aceea va voi ruga sa imi dati o mana de ajutor. Aveti piese auto in povesti? Aveti printre amintiri o intamplare care merita sa fie pomenita pe blog? Dati-mi de veste printr-un comentariu sau mail si eu o postez pe blog, sa cunoasca nemurirea (cu link catre blogul vostru, daca detineti asa ceva, cu mentionarea autorului, daca se doreste, cu tot ceea ce poate cere bunul simt). 

Cuptoare pentru pizza

Tin neaparat sa scriu o serie de articole clare, pentru ca lumea sa afle si lucrurile bune care se intampla in tara noastra, nu doar despre mizeriile de la televizor. Voi incepe prin a povesti despre faptul ca firma Conti Grup vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si pune la dispozitia celor interesati o gama larga de cuptoare pentru pizza, dar si multe alte echipamente din domeniul horeca, astfel incat sa ne putem alinia la standardele europene, occidentale, si sa oferim / primim calitate de fiecare data. Fie ca ma credeti pe cuvant, fie ca verificati singur daca in spusele mele este doar adevar, sfatul meu este sa ii incurajati intotdeauna pe cei care fac ceva bun pe acest pamant, pe cei care merita toate laudele noastre, chiar daca lucrurile bune pe care le intreprind nu vor schimba intr-o singura zi lumea. Poate ca pare putin in ochii unora, dar daca toti oamenii din mediul horeca ar pune accent pe calitate, pe seriozitate, pe tot ceea ce conteaza cu adevarat, probabil altfel s-ar petrece lucrurile, poate ca nu am mai pleca prin tari straine pentru a manca o pizza buna si poate nu am mai stramba cu dispret din nas cand am vorbi despre serviciile de la noi din tara. 

miercuri, 17 august 2016

Canapele extensibile

Oare mai exista pe acest pamant vreo familie care sa nu aiba in casa macar o canapea extensibila? Am facut, din pura curiozitate, un mic sondaj printre prietenii mei si am aflat ca absolut toti au in case canapele extensibile. Unii sunt multumiti de ele, altii mai putin. I-am intrebat ce ii nemultumeste si mi-au raspuns ca s-au grabit sa cumpere canapele extensibile ieftine de prin obor, crezand ca sunt la fel de trainice precum acele canapele extensibile la care visez eu de la o vreme. S-au inselat si acum se chinuie. Vreau sa le spun lor si celor care au de gand in viitor sa isi cumpere o canapea extensibila ca ieftin nu inseamna neaparat cu bani foarte putini. Un produs ieftin este acela care, atunci cand faci raportul calitate / pret, descoperi ca isi merita fiecare ban. Multi oameni cauta pe internet preturi canapele extensibile si probabil se asteapta sa gaseasca produse cu pret de obor. Daca va cumparati produse care costa cat o zi petrecuta la mare, o zi va vor tine, sa stiti. Alegeti intotdeauna claitatea, caci ea da masura si pretul corect. 

Externalizare servicii IT

Externalizare de Servicii IT. Pentru cei mai multi oameni, aceste cuvinte nu au nici un inteles, insa persoanele care detin sau lucreaza in marile companii stiu ca procesul de externalizare servicii IT este extrem de important deoarece cu ajutorul sau partile si functiile departamentului IT pot fi directionate catre o alta companie sau catre departamentul extern al altei firme, astfel incat acesta din urma sa poata prelua si rezolva orice problema si necesitate legata de securitate si consultanta IT, eficientizarea resurselor IT, recuperarea datelor cand este cazul (clean room 100), servicii de mentenanta IT, instalarea si configurarea de aplicatii a sistemelor de operare / software, consultanta atunci cand se doreste achizitionarea de componente, inventarierea echipamentelor deja existente, dar si propunerea de noi tehnologii si proceduri IT. Mai pe scurt si pe intelesul tuturor, o firma cum este Fixmypc, firma care se ocupa de externalizare it, va poate ajuta sa scapati de toate bataile de cap pe care domeniul IT vi le da si va ofera timpul si energia de care aveti nevoie pentru a va ocupa indeaproape de celelalte aspecte ale functionarii companiei.

luni, 8 august 2016

Facultati in Bucuresti

De la un timp insist pe ideea ca fiecare om ar trebui sa citeasca. Orice ii pica in mana, oricand, numai sa citeasca. Carti de specialitate, beletristica, etichetele de pe sticle si borcane, orice e mai bun decat tacerea care se asterne in creier atunci cand lecturile lipsesc. Invatati copiii sa citeasca de mici si mai tarziu veti avea placerea de a-i vedea intrand intr-una din multele facultati bucuresti, avand o viata mai buna, traind fericiti si impacati cu ei si cu lumea. Un copil care nu citeste este un copil sarac spiritual si niciodata nu va putea depasi anumite bariere, nu va putea intra in randul celor care merg la facultate pentru a se dezvolta si pentru a-si schimba viata in bine. Lasati copiii sa citeasca! Hainele si mersul la mall sunt mai putin importante. Nu puneti accent pe ele, ci alegeti sa cumparati copiilor carti, caci in ele isi vor gasi informatiile de care au nevoie, in ele isi vor gasi povestile care sa ii incante si tot in ele vor gasi puterea de a se dezvolta si autodepasi. Copilul care citeste este studentul de maine, este cel care va putea schimba in bine lumea, este cel care va multumi parintilor pentru ca i-au oferit lumea absolut minunata a cartilor, lumea din care si-a tras seva pentru a capata puteri.
RCA-Ieftin

Postări populare