espressocafe.ro

marți, 31 ianuarie 2017

Pro sau contra colantare

As vrea sa va intreb si pe voi daca sunteti pro sau contra colantare, caci am purtat ieri o discutie tare interesanta cu niste prieteni si subiectul inca nu a fost epuizat, iar noi nu ne-am lamurit pe deplin daca e bine sau nu, daca e frumos sau nu, daca merita sau nu, daca... Dar intai sa lumrim ce este de lamurit. Colantarea este procesul prin care o masina este acoperita cu diverse colante, cu scopul de a creste si imbunatati imaginea unei companii sau numai din dorinta de a schimba aspectul autovehiculului, de a-i face tunning. Pana ieri nu stiam cat costa o colantare auto, dar acum sunt in masura sa va spun ca merita investitia, caci preturile nu mi se par deloc mari, iar beneficiile sunt multiple si importante. Folosirea unui autocolant auto a devenit o practica printre firmele care doresc sa isi faca reclama, printre cei care au inteles ca apeland la colantari auto au ocazia de a-si prezenta firma oriunde merg, de a ramane in memoria oamenilor printr-o simpla imagine afisata de un autocolant auto. Daca nu ati discutat pana acum cu nimeni despre colantari auto, va astept la o cafea, fie ea si virtuala, pe blog. 


Daca vreti sa stiti cat costa o colantare auto, va spun imediat ca preturile sunt cuprinse intre 200 si 2000 de lei, in functie de alegerile facute. Daca ati intrat pe blogul meu cautand colantare auto pret, va spun ca am gasit o firma, Fuel.ro, care ofera colantari auto ieftine, probabil cele mai ieftine de pe piata romaneasca. Totul este de cea mai buna calitate, profesionistii care se ocupa de aceste colantari auto ieftine isi fac treaba intr-un mod rapid si eficient, uneori chiar la domiciliul / sediul firmei clientului, daca lucrarea este mai simpla. In plus, apeland la serviciile firmei Fuel.ro pentru colantare auto pret de cateva zile (intre 3-5 zile) aveti ocazia de a transforma complet masina, de a schimba aspectul si de a reflecta o imagine inalt calitativa celor ce o vor vedea dupa operatia de colantare. Trebuie sa va mai spun ca se ofera discounturi substantiale in functie de numarul de masini pe care doriti sa le colantati. Asistenta grafica este oferita gratuit de catre Fuel.ro, iar colantarile si inscriptionarile auto pe care le executati la aceasta firma beneficiaza de o garantie cuprinsa intre 1 si 3 ani. 

Despre beneficiile pe care orice companie le poate avea daca foloseste colante auto nu cred ca este cazul sa mai vorbesc. Este deja stiut faptul ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iar un autocolant auto face cat multe minute / ore de reclama de alt soi. Va recomand din toata inima sa folositi serviciile Fuel.ro! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare