espressocafe.ro

miercuri, 26 aprilie 2017

Periuta de dinti electrica

Nu mai retin exact cand si unde am auzit pentru prima data vorbindu-se despre periuta de dinti electrica. Probabil am vazut vreo reclama la televizor si mi s-a intiparit in minte ideea ca a mai iesit un produs nou pe piata, unul pe care ar trebui sa il testez pentru a ma convinge ca este bun, util, necesar sau cum vreti sa mai spuneti. Trebuie sa recunosc faptul ca sunt destul de sceptica atunci cand vine vorba despre reclame, motiv pentru care nu ma entuziasmez prea repede, ci astept pana cand reusesc sa probez produsul sau pana cand primesc o confirmare de la vreo persoana in care am incredere deplina. Ei bine, despre periuta electrica nici macar nu a trebuit sa intreb pe cineva, caci intr-o singura zi am primit confirmare ca e buna din doua surse: fiul meu a venit acasa cu o periuta electrica. Era in perioada in care tocmai citise pe internet despre ingrijirea orala, despre nu stiu ce dus bucal, despre cum sa faci sa ai o dantura perfecta, alba si un zambet stralucitor. 


Era foarte incantat de periuta de dinti electrica pe care si-o cumparase si a probat-o de cateva ori in cateva ore, pana cand i-am spus noi sa se opreasca. O a doua confirmare a venit de la sora mea, cand s-a intors de la dentist. Medicul ei stomatolog i-a sugerat sa utilizeze o periuta electrica de dinti, insistand pe ideea ca este mai comod de folosit si ca da rezultate mult mai bune. A discutat cu fiul meu, s-au felicitat unul pe celalalt si au incercat sa ne convinga, pe mine is pe sotul meu, ca viitorul in ceea ce priveste ingrijirea danturii, este al periutelor electrice. Nu am putut contesta ideea, caci nu incercasem inca si nu stiam la ce sa ma astept. Ne-am luat cu treburi mai importante si o vreme am uitat de periuta electrica si de amuzamentul pe care ni-l starnise copilul cand ne vorbise despre dus bucal. 

In urma cu vreo luna, intrand (aproape) din intamplare in magazinul online ITGalaxy.ro, mi-au iesit in cale niste periute de dinti electrice interesante, asa ca nu am mai stat pe ganduri, ci am comandat trei bucati, cate una pentru fiecare membru al familiei mele. Baiatul stia deja despre ce este vorba si tare s-a bucurat ca nu a mai fost nevoit sa cheltuie din salariul lui, iar eu si sotul ne-am acomodat imediat cu aceste mici bijuterii. Va recomand si voua sa folositi periuta electrica si sa va informati in legatura cu ceea ce fiul meu (si specialistii din domeniu) numeste dus bucal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RCA-Ieftin

Postări populare